diumenge, 14 de setembre de 2014

Què és una mostra de FOTOGRAFIA FILOSÒFICA ?Ja fa alguns anys que molts instituts de Catalunya i més enllà com Illes Balears, Comunitat Valenciana, Sud de França participen en una mostra de fotografia filosòfica.

L'alumnat de tots aquests centres pren com a referència la filosofia i la seva forma de preguntar-se de manera oberta qüestions  sobre : quin sentit té la vida ?  Hi ha esperança de morir dignament avui ? La industria farmacèutica fa trampes amb els medicaments venen placebos en comptes de medecines de veritat ?  Hi ha una voluntat política de salvar el món a qualsevol preu ? O el preu dels Estats per la gent rica és diferent que la gent pobre ?  Hi ha que menjar carn d'animals ? Com són els veritables homes d'ara ?

L'alumnat ha de buscar una pregunta que sigui pensada, reflexionada que vagi més enllà del què faig, qui sóc, on vaig .... o sigui donar voltes a la pregunta  i relacionar aquesta amb una imatge fotogràfica pròpia i personal , (no pot ser baixada de les xarxes ) i a continuació es penja en aquest bloc , indicant el següent :

  1. número de la foto penjada (per això cal mirar el post o entradeta anterior) 
  2. penjar la fotografia utilitzant les icones superiors , en concret el que indica una foto 
  3. en l'estil de l'entrada o títol de l'entrada , caldrà indicar número foto, i títol que serà la pregunta que l'alumnat vol postejar . En forma interrogativa , o sigui , generant un interrogant obert 
  4. A continuació seleccionar la mida de la foto normal o mitjana ,  i indicar un àlies o renom inventat que ha de ser secret. (però caldrà apuntar o recordar) . 
  5. Un cop penjada una única foto per alumne/a cal dir al professor el nom de l'alies o renom i el número de la foto. 

Per buscar exemples i models es pot fer una passejada per aquest mateix bloc i veure les presentades el curs anterior i els corresponents sistemes de votació popular i votació professorat , així com el lliurament de diplomes que sempre es realitza el dia 20 de novembre de 2014 a la Universitat de Barcelona amb l'assistència dels guardonats o guardonades. 

O sigui , endavant , i ànims que guanyi el millors o les millors !!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada