dijous, 23 de juny de 2016

CARTA A CLAUDIA,ELISA,CARLOTA,LUISINA,ROGER,DANI,DANAE,SIMRAN,NADIA,JORDI,ALBAS, LUCIAS, MARTA,ERIK , LAURA,CARLA , EVELYN , SUNENA, ORIOL DAVID POL ADRIANA, SILVIA, RUT , CRISTINA, a vosaltres  

    marxo content d'haver estat amb  vosaltres un any de llum , d'alegria, d'amor, d'emocions, de felicitat, de riures, d'entusiasme. El camí ha estat llarg i feixuc , a vegades costerut. però a valgut la pena aquesta lluita contra nosaltres mateixos , pels dies negres i grissos , pels dies que erem lluny del final i de la llum. Gràcies per haver compartit tot , per haver fet possible que dels 39 que vàrem començar , avui hi ha 34 que ja som a segon batxillerat ...  que ha estat un èxit per tothom ... i vosaltres l'heu fet possible .

Els missatges en un inici no eren encoratjadors i per part del professorat que haviem de ser exigents potser a vegades portava a caure en el pessimisme però finalment vàreu començar a canviar. Les assemblees de classe , la disposició en U , els canvis de fileres, de columnes, ..intentaven lluitar contra les ganes de xerrar i xerrar imparablement explicant-vos absolutament tot i més . Els entrebancs amb professorat que va marxar, els nous i substituts, els que enmalaltiem a vegades, tampoc ajudava a tenir fermesa en l'objectiu. 

Uns de vosaltres desesperats pensaveu que tot era perdut tal com amb les vostres families escoltavem. Però seguieu endavant ..pas a pas.. 

 A la fi esteu a segon i em sento feliç , perquè ús he vist plens de felicitat.  

fins el curs vinent 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada