divendres, 6 de novembre de 2020

INSTRUCCIONS FINALS

 Benvolgudes, benvolguts,

Arribem a la fase final de la Mostra
a. Us recordo el calendari que hi havia a les bases que us vam adjuntar.
  1. Si no ho heu fet ja, aquesta setmana heu de començar a fer la selecció de les millors fotofilosofies (un 10% màxim de les presentades, fins el dia 4).  Vetlleu perquè no hi hagi fotografies copiades. És fàcil comprovar-ho obrint una finestra nova amb Google Images i arrossegant-hi des del blog la fotografia que vulgueu comprovar.
b. Si pot ser sense exhaurir el termini, que és el dia 6:
  1. Construïu amb PowerPoint (Office 2003, si us plau, sense portada, ni cap addició, seguint el model que adjuntem) una presentació de les vostres seleccionades. 
  2. Empleneu el segon formulari del CREAIF "Seleccionats Fotofilosofia" i adjunteu-hi la presentació de PWP.
Hem d'aprofitar  l'acte final digital per fer-lo més participatiu. Per això, quan empleneu aquest segon formulari al CREAIF, indiqueu si penseu assistir a la videoconferència de l'acte (que enguany és el dia 18 de novembre, a les 16 hores) i quants alumnes hi assistiran des d'altres terminals. Tot i que es podrà veure en streaming d'UBTv, recomanem que s'assisteixi a la videoconferencia. (l'acte de l'any passat) https://www.ub.edu/ubtv/video/fotofilosofia-2019-barcelona-pensa)

c. També ampliem el nombre d'alumnes que expliquin per què han fet la seva fotofilosofia. Per això us demanem que encoratgeu algun alumne o alumnes que poguessin defensar-la per videoconferència.  Feu-m'ho saber al més aviat possible. Pensem que en comptes de 3 alumnes, com l'any passat, en fossin 10.
També encoratgeu-los a enviar els videos reivindicatius de 10-15 segons a filoinfanta@gmail.com.
Una vegada més, gràcies per la vostra animosa acollida i curosa participació!!

Per la comissió,
Jordi Beltran
P.S Properament us enviarem l'escaleta de l'acte i l'enllaç de la videoconferencia.

Cap comentari:

Publica un comentari

Entrada destacada

Participació Alumnat de Batxillerat en la II Olimpiada de Filosofia de Catalunya

Per segona vegada l'alumnat de Batxillerat participa en la Segona Olimpíada de Catalunya que el dissabte dia 27 es fa realitzarà...